Embotits Falgàs

embotits falgàs logo

L'EMPRESA

Tradició familiar

Als anys cinquanta, amb l’ajuda de la família, vam començar la nostra modesta aventura professional dins la indústria càrnia. L’esforç i la il·lusió van anar suplint, a poc a poc, els recursos escassos dels quals disposàvem en el dur començament de la nostra activitat empresarial.

En un inici, es basava en un petit escorxador dedicat al sacrifici de porcs, procedents de ramaders de la comarca, i més endavant en comercialitzàvem els productes a la carnisseria de la nostra fàbrica.

Amb esforç i dedicació vam anar ampliant la nostra cartera de clients, bàsicament amb la línia de productes cuits. Aquesta línia de fabricació va ser la que va provocar el creixement més gran de l’empresa i, conseqüentment, de la seva estructura.

Avui dia, podem dir que som una indústria alimentària moderna amb la tecnologia més avançada del sector en la fabricació de productes carnis. Disposem d’unes instal·lacions de més de 5.000 m2 i mantenim un estricte control higiènic i sanitari que ens permet garantir la qualitat de tots els nostres productes.

Aprofitem la publicació d’aquesta pàgina web per facilitar-vos informació sobre la nostra empresa i per agrair als nostres amics i clients la confiança dipositada en la nostra firma tots aquests anys i l’ajuda per fer realitat el nostre somni i projecte iniciat l’any 1955.

Segell empresa Embotits Falgas

Les nostres instal·lacions

Gràcies a la nostra experiència de més de 50 anys, a l’equip de professionals de l’empresa i a un sistema informàtic actualitzat, tots els processos de fabricació estan controlats de forma rigorosa i podem garantir la màxima qualitat dels nostres productes.

Les matèries primeres utilitzades en els nostres productes són d’una qualitat excel·lent. L’estricte control sanitari basat en un sistema analític implantat a les nostres instal·lacions garanteix tots els controls de qualitat necessaris fins al producte final.

Les nostres fórmules de fabricació conserven l’estil més artesanal capaç de satisfer els paladars més exigents.

El nostre departament de logística, des del magatzem fins a la sala d’expedicions, està gestionat seguint els criteris de màxima agilitat i rapidesa per poder atendre tota mena de demandes.

empresa embotits falgas
empresa embotits falgas façana
Embotits-falgas-Retol-iluminat-nit
Desplaça cap amunt